Altanbygge.nu

Trä i kvadrat AB

Våran story

Vi var tre norrländska grabbar med olika erfarenheter inom fönsterindustrin och specialsnickerier som startade Trä I Kvadrat AB. Redan från första början kom vi i kontakt med segmentet exteriör miljö, och tillverkade och levererade till en annan webbutik. Efter lite turer slutade det med att vi själva började sälja under vårt eget varumärke Altanbygge.nu.

 

Företaget idag

Idag har vi ett flertal affärsområden förutom webbförsäljningen. Vi har bland annat två tryckimpregneringsanläggningar, och limanläggning för laminering i stor skala till kund i England, samt målerianläggningar. Allt detta tillsammans är en mycket viktig komponent för att kunna leverera de gedigna produkter vi säljer i denna webbutik, då det är vi själva som tillverkar produkterna.

 

Vad är viktigt för oss

Kvalité

Vi vill att våra produkter ska hålla bästa kvalité, och vara en motpol till det stora utbudet av massproducerade, lågkvalitativa produkter som blivit så vanligt inom denna produktflora.

Design

Vi vill sälja produkter som tilltalar dom flesta, man ska kunna hitta något som passar alla typer av hus och utemiljöer. Vi älskar beslag som underlättar montering, men inte syns.