Altanbygge.nu

Beräkningshjälp för Rustikräcket

Rustikräcket är ett gediget träräcke i New Englandstil. Räcket är tillverkat i senvuxen norrländsk furu. Passar såväl ute som inne. Räckets bygghöjd är ca 925mm, men kan kompletteras med en extra överliggare ovanpå stolparna för 1100mm höjd. Spjälorna är 41mm breda, ca 10st/m. Räcket levereras i lösa delar komplett med skruv.

Rustikräcket uppfyller Boverkets byggregler.

Monteringsanvisning

Här väljer du utförande på ditt räcke. Rustikräcket tillverkas i senvuxen furu från Norr/Västerbotten, med en stor andel kärnved, allt för att ha maximal hållbarhet. De målade (mellanstrukna) räckena ytbehandlas med ett grundfärgskikt och ett mellanstykningsskikt med färg av fönsterkvalitet. Tryckimpregneringsmetod (NTR AB). Grönimpregnering är standard, men brun kan erhållas efter överenskommelse.

(Mellanstryket RAL 9010)
Ca pris 1498 kr/m
Ca pris 897 kr/m
Ca pris 1138 kr/m

Här skriver du in det avstånd du har mellan stolparna och hur många sådana sektioner du behöver, tryck sedan på + symbolen så kan du gå vidare med nästa sektionslängd. Den maximala längden är 2980mm. Nu kan du se pris i samanställningen och när du är klar lägger du i kundvagnen.

Bredd: mm Antal:
Antal Bredd

Relaterade produkter